Els Jardins de Mas Maiensa.

Els Jardins de Mas Maiensa es van crear al 1995 com a col•lecció de plantes adaptades al clima mediterrani, ocupen un espai de 10.000 m2, on trobem set zones diferenciades que anomenem com: el Jardí del Poniol, el Jardí de les Roses, La Bassa, el Jardí Circular, el Laberint, l’Arborètum i el Bosc.


En ell conviuen més de 20 especies d'arbres, més de 30 arbustos i diverses perennes i anuals. Entre totes les especies vegetals, les més significatives: les Sequoia sempervirens i les Sequoiadendron giganteum, que vam sembrar de llavor i avui ja són uns exemplars dignes d'admiració. 

El manteniment del Jardins de Mas Maiensa segueix els metodes de una jardineria natural respectuosa amb l’entorn, basant-se en tècniques biològiques, ecològiques i orgàniques. El reg gota a gota és de suport a l'estiu, la resta de l'any les plantes viuen de la precipitació natural. La herba és naturalitzada en forma de prat, a la primavera podem trobar orquídies de prat i d'altres herbes de flor. S'utilitzen preparats naturals i plantes companyes per mantenir les plantes sanes. També hi viuen diferents especies d'animals i d'ocells entre ells: el porc senglar visita la bassa per banyar-se i beure, mentre el Bernat Pescaire la visita per alimentar-se.

Els Jardins de Mas Maiensa són privats, s'hi realitzen tallers de Jardineria, Hort i Cosmètica Natural, també s'organitzen activitats i jornades escolars, i visites guiades prèvia reserva.

20 ANIVERSARI DELS JARDINS DE MAS MAIENSA (Maig 2015)

Aquesta setmana: Et recomanem PLANTAR: TOMATERES, PEBROTS, COGOMBRES, CARBASSONS.

CONTACTE

Mas Maiensa
Veïnat de Bruguera 7
17240 Llagostera

 

Per contactar amb Els Jardins de Mas Maiensa:

jardinsmasmaiensa@gmail.com

Mòbil o whatsapp a: 663.051.549 

 

Per contactar amb Vedella Natural: 

masmaiensa@hotmail.com

Mòbil o whatsapp a: 625.179.082

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Mas Maiensa. Veïnat de Bruguera, 7, Llagostera, Girona.