VEDELLA de MAS MAIENSA

VEDELLA NATURAL

El nostre sistema de producció és el que és coneix com 100% de pastura. I que vol dir això, doncs m’explico breument.

 

Els animals, de raça Aubrac, pasturen de forma rotacional els prats, delimitats en petites parcel·les, per afavorir la regeneració de l'herba. Els animals no reben tractaments, ni suplements, ni pinso, i seguim el control anual obligatori decretat per la Generalitat per comprovar la inexistència de plagues contagioses.

COM HO FEM

Les vedelles viuen als camps, on hi creixen pastures de diferents herbes i es crien de forma idèntica a la que farien en estat natural o salvatge. Els animals conviuen en grup, on trobem les mares amb els seus vedells i el toro que les acompanya. Els vedells neixen sobre herba neta i mamen fins als 8 mesos, quan són deslletats. A partir d’aquest moment, el seu engreix es fa únicament amb herba de les pastures dels camps de Mas Maiensa. Per tant, ens agrada dir que som naturals, ja que avui en dia no és gens habitual la fase d’engreix final seguint el model de la Natura. Els animals viuen una vida digna, com la que es mereix qualsevol esser viu.

100% PASTURA

El producte que us oferim pot compartir molts atributs.

 

- natural

- de proximitat, km 0 o slow food

- ric en omega 3

- combat el canvi climàtic

- digne per animals i humans

- engreix sense pinsos

- de pastura 100%

 

 

SOSTENIBLE

Més a més, aquest tipus de maneig contribueix a combatre el canvi climàtic, ja que el fet de NO Treballar el Sòl permet segrestar carboni en forma de matèria orgànica. Com ja sabeu, els prats són l'ecosistema que més carboni pot assimilar de l’atmosfera, més que la selva tropical. I els prats sense herbívors no poden sobreviure.

 

 

 

ELS LOTS

El producte es serveix en paquets de 5/6 kg, que conté: entrecot, bistec primera, tall de carn per rostir, i filets per fricandó, o escalopa. Dins la caixa de cartró trobareu els paquets de 500 gr de carn envasada al buit en plàstic. Aquesta presentació té una caducitat de 3 setmanes a la nevera, i si volem la podem congelar directament.

I de tot això, només dir que aquests lots de carn, són aptes per als més exigents i en pot menjar tothom, com les persones que fan dietes paleo o gaps, els celíacs, els diabètics o els que tenen el colesterol alt.

 

CONTACTE

 

 

 

Veïnat de Bruguera,7

17240 Llagostera

Girona

 

 

 

Mòbil o whatsapp: 625.179.082

correu elèctronic: masmaiensa@hotmail.com

 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Mas Maiensa. Veïnat de Bruguera, 7, Llagostera, Girona.